Bilservice i Åkersberga som håller din bil i trim

Stämpel i serviceboken – Bibehållen garanti
Kontakta oss

Välkommen på bilservice i Åkersberga

Är det dags att lämna in bilen på service? Välkommen till oss – våra kunniga och pålitliga mekaniker i Åkersberga utför bilservice på alla typer av bilar. Efter utfört arbete får du en godkänd stämpel i serviceboken och dessutom en bibehållen nybilsgaranti.

Bilservice enligt tillverkarens rekommendationer

När vi utför en bilservice gör vi det efter tillverkarens schema och vi ser alltid till att allt fungerar som det ska innan vi släpper ut dig på vägarna igen. Om det dyker upp större eller mindre fel så ser vi till att boka en tid för att åtgärda dessa så snabbt som möjligt. 

Det går lika bra att lämna in bilen hos oss som i en originalverkstad. På en sådan kan det dels vara dyrare, dels svårare att hitta en ledig tid. Vi har heltäckande kunskaper om bilservice och våra mekaniker har även specialkunskaper som är nödvändiga för att lösa vissa mer komplicerade problem.

Vi följer tillverkarens protokoll

När vi utför en bilservice är det givet att vi följer biltillverkarens serviceprotokoll och vi stämplar givetvis servicekortet när arbetet är slutfört. Nybilsgarantin gäller efter en utförd service på vår verkstad och vi kan även bistå med andra verkstadstjänster när det behövs.

En bilservice är ett underhåll som man gör för att man ska behålla bilens prestanda och trafiksäkerhet. När vi utför en bilservice på vår verkstad så går vi igenom flera olika kontrollpunkter, som ska utföras vid vissa speciella, förutbestämda intervaller. Dessa är olika för olika bilmärken och modeller eftersom konstruktionerna skiljer sig så mycket mellan olika varianter.

Åkerberga bilservice
Åkerberga bilservice

Detaljerad kontroll av utsatta bildelar

När det är dags för bilservice så kontrollerar våra mekaniker olika komponenter i bilen som är särskilt utsatta för slitage. Vilket arbete som utförs i en bilservice varierar och beror på vad den respektive biltillverkaren rekommenderar. Samma kontroller och justeringar ska göras vid varje servicetillfälle.

Oljebyte och byte av oljefilter är de vanligaste momenten i en bilservice, som dock innehåller ett flertal andra viktiga bytesintervaller. Vi har kunskaper om vad som gäller för just din bilmodell och vad som krävs för att den ska fungera på ett optimalt sätt i längden.

Viktigt med regelbunden service

Bilar behöver regelbunden service för att länge fungera smidigt.  Det är alltid bäst att ta bilen till en professionell verkstad för bilservice. Genom att göra detta kan du dra nytta av många fördelar.

Våra expertmekaniker har de rätta verktygen och kunskapen för att utföra en bilservice snabbt och säkert. Vi vet dessutom exakt vilka delar som behövs för att göra servicen, och de har ofta tillgång till högkvalitativa bildelar som är billigare än vad du skulle kunna hitta på egen hand.

Att göra en bilservice på vår verkstad i Åkersberga är ett bra sätt att förlänga livslängden på din bil och se till att den alltid fungerar som den ska. 

Kontakta oss

Bilservice Åkersberga – detta ingår

  • Inspektion och kontroll av bromsar, styrning, lyftkraft, däck och allmänt tekniskt tillstånd
  • Byta olja och filter för att säkerställa optimal prestanda och livslängd på dina komponenter
  • Kontroll av belysning, växellåda, chassi och andra mekaniska delar
  • Kontrollera bensinmätare, elektriska system  för att säkerställa att bilen fungerar på optimal nivå.
  • Felsökning av elsystem eftersom de ofta är svåra att diagnostisera.
  • Kontrollera att alla bekvämligheter och funktioner som till exempel luftkonditionering, stängningssystem, navigation och multimedia fungerar korrekt.

Korta väntetider och bra bemötande

När du besöker oss för bilservice är det viktigt att du känner att du kan lita hundraprocentigt på oss att vi tar hand om din bil på ett säkert och professionellt sätt. Därför strävar vi alltid efter att bemöta varje kund på ett professionellt och tydligt sätt och ge raka svar samt redogöra på enklast möjliga sätt vad vi föreslår att din bil behöver för typ av service. Var inte rädd att ställa frågor.

Låt oss bli din kompetenta partner när det handlar om bilservice i Åkersberga.

Kunnig bilservice som gör att du kan köra säkert
Kontakta oss